Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی برزیل در گروهی نسبتا آسان در جام جهانی به دنبال ششمین قهرمانی خود در این رقابت‌ها است.

به گزارش ایسنا، در ادامه معرفی تیم‌های حاضر در جام جهانی به گروه E می‌رسیم جایی که برزیل تیم همیشه مدعی در جام جهانی باید برابر تیم‌های سوئیس، صربستان و کاستاریکا قرار گیرد.

* برزیل

برزیل که با قاطعیت به عنوان تیم نخست به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه صعود کرد فرصت دارد پس از ۱۸ سال دوباره قهرمانی در این بازی‌ها را تجربه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برزیل نخستین تیمی بود که توانست جواز حضور در مرحله نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ را کسب کند. سلسائو در شرایطی که تیم‌های بزرگ آمریکای جنوبی فراز و نشیب زیادی داشتند به راحتی مسافر روسیه شد. میزبان دوره قبل جام جهانی به بدترین شکل ممکن از آن رقابت‌ها کنار رفت و شکست سنگین ۷ بر یک را برابر آلمان تحمل کرد. با این حال برزیل نسبت به چهار سال گذشته تیم بهتری شده و قطعا یکی از مدعیان دوره پیش رو است. پر افتخارترین تیم جهان فرصت دارد با رهبری گران‌ترین بازیکن جهان نتیجه درخشانی را رقم بزند و اشک‌های چهار سال پیش را به یک جشن ملی تبدیل کند.

* ستاره

نیمار

مهاجم پرحاشیه پاری سن ژرمن امید اول کشورش است. مردم برزیل زمانی که او دیدار برابر آلمان را به علت آسیب دیدگی از دست داد اشک ریختند و سپس تلخ‌ترین شکست تاریخشان به ثبت رسید. نیمار در این تابستان با تصمیم عجیب خود تا به امروز نام خود را سوژه اصلی رسانه‌ها کرده است. او با قراردادی به ارزش ۲۲۲ میلیون یورو بارسلونا را ترک و به پاری سن ژرمن پیوست تا گرانترین انتقال تاریخ رقم بخورد. بازیکن برزیلی که دوران درخشانی در بارسا داشت تصمیم گرفت از زیر سایه مسی درآید و ستاره اول تیمش باشد. با این حال او در پاری سن ژرمن به مشکلاتی برخورد اما همچنان عملکرد خوبی دارد. نیمار که توانست در تابستان پارسال با رهبری تیمش مدال طلای المپیک را به افتخارات کشورش در این بازی‌ها اضافه کند جام جهانی پیش رو را به عنوان فرصتی می‌بیند تا توپ طلا را به دست آورد و بهترین بازیکن سال فیفا شود.

* سرمربی

تیته

سرمربی برزیلی پس از ناکامی کشورش در کوپا آمه ریکا جانشین دونگا شد. تیته نخستین حضورش را در نیمکت تیم ملی تجربه کرد و تا به امروز نتایج خوبی با برزیل کسب کرده است. او توانست کشورش را به عنوان نخستین مسافر، راهی جام جهانی کند. همچنین تیمش بازی‌های خوبی را به نمایش گذاشت و می‌تواند در رقابت‌های تابستان آینده امیدوار باشد نخستین عنوان قهرمانی را با تیم ملی بالای سر ببرد. تیته در تیم‌های باشگاهی که حضور داشت عناوین متعددی را به دست آورد.
 

* تیم ملی برزیل در یک نگاه:

افتخارات: پنج قهرمانی در سال‌های ۱۹۵۸، ۱۹۶۲، ۱۹۷۰ و ۲۰۰۲

بهترین گلزن: پله (۷۷)

بیشترین بازی: کافو (۱۴۲)

نحوه صعود: تیم اول منطقه آمریکای جنوبی

عملکرد دوره قبل: چهارم

* صربستان

تیم ملی صربستان در شرایط خوبی به جام جهانی روسیه می‌رود. صربستان به خودی خود، افتخار چندانی در فوتبال ندارد. یوگوسلاوی سابق در سال ۱۹۷۶ از امتیاز میزبانی استفاده کرد و به قهرمانی در جام ملت های اروپا دست یافت. بعد از جدایی از یوگوسلاوی، "صربستان و مونته‌نگرو" به عنوان یک کشور در جام جهانی ۲۰۰۶ به میدان رفت و عملکرد ضعیفی داشت و در همان دور گروهی حذف شد. در ادامه بعد از اعلام استقلال صربستان و جدایی از مونته‌نگرو، این تیم در جام جهانی ۲۰۱۰ برای اولین بار به عنوان کشوری مستقل در رقابت‌ها شرکت کرد.

با این حال در همان سال، صربستان نتوانست از گروه خود به مرحله بعد راه یابد تا این تیم در حسرت صعود به دور دوم بماند.حالا صربستان بهترین تیم چند سال اخیر خود را دارد و می‌خواهد بهترین نتایج خودش را نیز به دست آورد.

* ستاره

نمانیا ماتیچ

ستاره خط میانی منچستریونایتد ستون تیم فوتبال صربستان محسوب می‌شود که نقش محوری در تیم صربستان ایفا می‌کند. او در اکثر بازی‌های تیمش در انتخابی جام جهانی به صورت ثابت به میدان رفت و نقش مهمی در صعود تیمش به جام جهانی داشت. او که بازی برای بنفیکا، چلسی و منچستریونایتد را در کارنامه خود دارد، در پست خود در اروپا یکی از بهترین‌ها محسوب می‌شود.

* سرمربی

ملادن کرستائیچ

هدایت تیم صربستان را ملادن کرستائیچ بر عهده دارد. این مربی ۴۳ ساله سابقه خوبی در مربیگری در لیگ صربستان دارد و با تیم پارتیزان موفق شده پنج بار قهرمانی در لیگ را به دست بیاورد. او در سال ۲۰۱۶ به عنوان مربی به کادرفنی تیم صربستان اضافه شد و در سال ۲۰۱۷ هدایت این تیم را بر عهده گرفت تا در بازی‌های آخر انتخابی جام جهانی در قاره اروپا روی نیمکت صربستان بنشیند.

* تیم ملی صربستان در یک نگاه 

افتخارات: چهارمی جام جهانی ۱۹۶۲ و طلای المپیک ۱۹۶۰ در قالب یوگوسلاوی

بهترین گلزن: استفان بوبک (۳۸ گل)

بیشترین بازی: دژان استانکوویچ (۱۰۳ بازی ملی)

نحوه صعود: صعود به عنوان تیم اول گروه در اروپا

عملکرد دوره قبل: -

* سوئیس

تیم ملی سوئیس امیدوار است که نتایج درخشانی در جام جهانی به دست بیاورد. تیم ملی سوئیس که در سال ۱۹۵۴ میزبان جام جهانی شد توانست به یک چهارم نهایی راه یابد و همین باعث شد تا به افتخار بزرگی دست یابد. مقر فیفا در کشور سوئیس است و حالا این کشور می‌تواند در جام جهانی حاضر باشد. بعد از ناکامی این تیم در راه صعود به جام جهانی فرانسه و کره- ژاپن، سوئیسی‌ها توانستند در صعود به جام جهانی ثبات داشته باشند و الان برای چهارمین بار جواز حضور در جام جهانی را به دست آوردند. سوئیس در گروهی که با پرتغال برای صعود، رقابت داشت به عنوان تیم دوم راهی پلی آف شد ولی در این مرحله با برتری برابر ایرلند شمالی به جام جهانی راه یافت.

​* ستاره

گرانیت ژاکا

ستاره خط مرکزی تیم آرسنال در تیم ملی بسیار منظم و با ثبات نشان داده است و یکی از ارکان تیم ملی سوئیس محسوب می‌شود که نظم و طراوت خاصی به تیم ملی این کشور بخشیده است. او در جام جهانی برزیل و یورو ۲۰۱۶ برای تیم ملی کشورش بازی کرد و الان تجربه بیشتری دارد.  تنها نکته منفی درباره این بازیکن ۲۵ ساله سبک بازی خشن او است که باعث می‌شود کارت‌های زیادی از داور بگیرد.

* سرمربی

ولادمیر پتکوویچ

ولادمیر پتکوویچ سرمربی ۵۴ ساله که اصالت صرب دارد، توانست همراه سوئیس به جام جهانی روسیه راه یابد. او همراه سوئیس در یورو ۲۰۱۶ نیز حضور داشت و توانست سبک بازی خود را به این تیم تحمیل کند و حالا سوئیس فوتبالی منظم و با برنامه ارائه می‌دهد یعنی همان چیزی که این مربی به دنبال آن بوده است. او بعد از این که دو سال در تیم لاتزیو کار کرد، هدایت سوئیس را بعد از جام جهانی بر عهده گرفت و توانسته است با این تیم در یورو حاضر باشد و حالا امیدوار است تیم جوان شده او در جام جهانی هم بهترین نتیجه را کسب کند.

تیم ملی سوئیس در یک نگاه 

افتخارات: یک چهارم نهایی جام جهانی ۱۹۵۴

بهترین گلزن: الکساندر فری (۴۲ گل)

بیشترین بازی: هینز هرمان (۱۱۸ بازی ملی)

نحوه صعود: صعود  از مرحله پلی آف با شکست ایرلند شمالی

عملکرد دوره قبل: حضور در دور گروهی

* کاستاریکا

تیم ملی کاستاریکا برای کسب افتخار و حضور در جمع مدعی‌ها راهی جام جهانی می‌شود. کاستاریکا اولین تیم منطقه آمریکای مرکزی بود که توانست در جام جهانی به یک برد دست یابد. در این تیم مایکل اومانیا حضور دارد که در لیگ ایران و تیم پارس جنوبی جم بازی می‌کند و کاپیتان دوم تیم ملی کاستاریکا است. این تیم تا سال ۱۹۹۰ حضور در جام جهانی را تجربه نکرده بود. در این سال کاستاریکا در اولین حضور خود در جام جهانی توانست به دور دوم راه یابد ولی در این مرحله حذف شد. کاستاریکا در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ نیز در جام جهانی حاضر بود ولی نتوانست به دور دوم راه یابد و در همان مرحله گروهی از رقابت‌ها کنار رفت.

بهترین عملکرد کاستاریکا در جام جهانی مربوط به دوره قبل است که این تیم در گروه مرگ در کنار اروگوئه، ایتالیا و انگلیس قرار گرفت و با هفت امتیاز قاطعانه به مرحله بعد راه یافت. در مرحله بعد نیز کاستاریکا موفق شد یونان را شکست دهد و به جمع هشت تیم برتر جهان راه یابد ولی در این مرحله با شکست برابر هلند در ضربات پنالتی حذف شد. امسال کاستاریکا امیدوار است که عملکرد دوره قبل را تکرار کند و در بین مدعیان قرار داشته باشد. هر چند انتظارات بالا از این تیم ممکن است تاثیر بدی روی تیم داشته باشد.

​ستاره:

برایان روئیز

ستاره خط هافبک تیم ملی کاستاریکا در ۳۲ سالگی احتمالا آخرین جام جهانی خود را تجربه می‌کند. او در دوره قبل جام جهانی عملکرد خیلی خوبی داشت و در انتخابی جام جهانی نیز عملکرد خیلی خوبی داشت. روئیز قابلیت بازی در خط حمله را دارد و جزو معدود بازیکنان کاستاریکا است که بیش از ۱۰۰ بازی ملی در کارنامه خود دارد. روئیز این فصل در تیم اسپورتینگ لیسبون عملکرد خوبی برای تیم پرتغالی داشته است.

سرمربی:

اسکار رامیرس

این مربی ۵۲ ساله از سال ۲۰۱۵ هدایت تیم ملی کاستاریکا را بر عهده داشت است. او قبلا  در چند تیم کاستاریکایی سابقه مربیگری دارد و قبلا در تیم ملی کاستاریکا نیز به عنوان کمک مربی فعالیت کرده است و حالا بزرگترین رویداد خود را که حضور در جام جهانی است تجربه می‌کند.

* تیم ملی کاستاریکا در یک نگاه:

افتخارات: حضور در یک چهارم نهایی جام جهانی برزیل

بیشترین گل: رولاندو فونسکا (۴۷ گل) 

بیشترین بازی: والتر سنتنو (۱۳۷ بازی)

نحوه صعود: تیم دوم منطقه آمریکای شمالی

عملکرد دوره قبلی: -

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام تیم ملی برزیل تیم ملی سوییس تیم ملی صربستان تیم ملی کاستاریکا جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات/ هشدار درباره راه افتادن حمام خون در رفح

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و یازدهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات

منابع خبری گزارش دادند که پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بین حماس و رژیم اسرائیل بر سر آتش بس در غزه و توافق مبادله اسیران حاصل شده است.

 شبکه اخبار قاهره به نقل از یک منبع بلندپایه در هیئت امنیتی مصر که میانجگیری در روند مذاکرات بین [رژیم] اسرائیل و حماس را انجام می دهد، افزود که دو طرف در مورد بسیاری از موارد اختلاف نظر به اجماع رسیدند.

این منبع به شبکه اخبار قاهره گفت که هیئت حماس وارد مصر شده و پیشرفت محسوسی در مذاکرات حاصل شده است.

در همین حال یک منبع امنیتی مصر به رویترز گفت که نتایج مذاکرات امروز در قاهره با دفعات قبل متفاوت خواهد بود.

این منبع که به نام آن اشاره ای نشده است با بیان اینکه «ما در بسیاری از موارد به توافق رسیدیم» در عین حال تصریح کرد: اما چند نکته باقی مانده است.

وی افزود: این بار اوضاع بهتر به نظر می رسد، اما اینکه آیا به زودی توافقی حاصل می شود بستگی به این دارد که آیا اسرائیل آنچه را که برای دستیابی به آن لازم است ارائه می دهد یا خیر.

پیشتر جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیاتی از این جنبش امروز (شنبه) در سایه تماس‌های اخیر با واسطه‌های مصری و قطری برای ادامه مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره خواهد شد.

حماس افزوده است: ما بر روحیه مثبتی که هنگام بررسی طرح پیشنهادی اخیر برای آتش‌بس در غزه نشان دادیم، تاکید می‌کنیم.

این جنبش فلسطینی در ادامه این بیانیه تاکید کرد که ما و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطین بر رسیدن به توافقی که به توقف جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه و بازگشت آوارگان به خانه‌های خود منتهی شود، مصمم هستیم.

در همین رابطه یک مقام فلسطینی به المیادین گفت که خلیل الحیه ریاست هیات حماس در سفر به قاهره را برعهده دارد.

از سوی دیگر یک منبع مسئول در جنبش حماس در گفت وگو با تارنمای العربی الجدید اعلام کرد که قاهره توانسته به شکل قابل قبول و رضایت‌بخشی در مورد طرح آتش‌بس در غزه دست‌ یابد و آن را به حماس و رژیم صهیونیستی ارائه داده است.

منبع مذکور اشاره کرد که حماس موافقت اولیه خود را با این طرح اعلام کرده و خواستار ضمانت‌های واضح آمریکا در مورد آن شده است.

جنبش حماس اعلام کرد که هیات این جنبش در قاهره متشکل از خلیل الحیه، زاهر جبارین و محمد نصر خواهد بود.

هشدار یونیسف درباره وقوع فاجعه در رفح

صندوق کودکان سازمان ملل(یونیسف) درباره وقوع فاجعه برای بیش از 600 هزار کودک فلسطینی در صورت حمله رژیم صهیونیستی به رفح هشدار داد.

 با بالاگرفتن احتمالات درباره حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح، صندوق کودکان سازمان ملل«یونیسف» درباره پیامدهای این اقدام هشدار داد.

به گزارش الجزیره، فرحان حق، معاون سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد سازمان یونیسف هشدار داده است عملیات زمینی در رفح می‌تواند برای بیش از 600 هزار کودک فلسطینی فاجعه بیافریند.

فرحان حق تصریح کرد تقریباً همه کودکان در رفح مجروح یا معلول هستند یا اینکه از سوءتغذیه، آثار بعد از وارد شدن شوک و اضطراب به شدت رنج می‌برند.

براساس گزارش میدل ایست نیوز، این سخنان مقام سازمان ملل در حالی مطرح می‌شود که یک عضو ارشد دموکرات در کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا علام کرد: ما بسیار نگران استراتژی نظامی تل‌آویو در غزه هستیم.

در همین رابطه نشریه پالتیکو به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت تل‌آویو به دولت بایدن و سازمان‌های امدادی اطلاع داده است که طرحی برای تخلیه ساکنان از رفح تدوین کرده که این طرح شامل انتقال ساکنان از رفح به منطقه المواصی در سواحل غزه است.

سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله نظامی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه احتمالا منجر به «حمام خون» خواهد شد.

تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: ما به شدت نگران این هستیم که عملیات نظامی گسترده اسرائیل در رفح در جنوب نوار غزه به حمام خون منجر شود و ضعف سیستم بهداشتی در غزه را افزایش دهد.

براساس گزارش المیادین، کشورهای اروپایی، سازمان ملل و آمریکا از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند طرح حمله به شهر رفح را کنار بگذارد اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم همچنان بر حمله به این شهر به بهانه از بین بردن حماس تاکید دارد.

به گفته ینس لارکه، سخنگوی دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل حمله به رفح علاوه بر تلفات انسانی به منزله یک ضربه قوی به روند کمک رسانی در سرتاسر نوار غزه است چرا که گذرگاه رفح در قلب عملیات بشردوستانه است.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، این سازمان و شرکای آن به شکل فوری برای ازسرگیری خدمات پزشکی تلاش می‌کنند اما سیستم پزشکی نمی‌تواند با افزایش مجروحان و شهدا در صورت انجام حمله به رفح تعامل داشته باشد.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد سه بیمارستانی که در حال حاضر به صورت جزئی فعالیت می‌کنند در صورت حمله به رفح به سرعت از کار می‌افتند و استفاده از بیمارستان اروپایی در غزه نیز ممکن نخواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: در صورت وقوع عملیات اسرائیل در جنوب غزه ما مراکز پزشکی جدیدی را در مرکز و شمال غزه و یک بیمارستان میدانی جدید در رفح ایجاد می‌کنیم.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد مقادیر زیادی از تجهیزات پزشکی انبار شده در رفح را به یک انبار جدید در نزدیکی شمال غزه منتقل کرده است.

این سازمان خواهان آتش‌بس در غزه برداشتن موانع برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

نیویورک‌تایمز: اسرائیل برای خاتمه جنگ غزه تحت فشار جهانی قرار گرفته است

رسانه آمریکایی نوشت رژیم صهیونیستی برای پایان‌دادن به جنگ فاجعه‌بار در غزه، تحت فشار کشورهای جهان و حتی متحدان خود قرار گرفته است.

 جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه در حالی وارد دویست‌ویازدهمین روز خود شده که فشارها بر تل‌آویو برای خاتمه‌دادن به حملات به مردم و زیرساخت‌های این باریکه افزایش یافته است.

در جدیدترین اقدام، ترکیه تصمیم گرفت تجارت با رژیم صهیونیستی را به حال تعلیق درآورد؛ اقدامی که نیویورک‌تایمز آن را نشانه «افزایش فشارهای جهانی بر اسرائیل برای آتش‌بس در غزه می‌داند»، آن‌هم در حالی‌که تل‌آویو بر حملات به غزه تا آنچه «نابودی حماس» می‌خواند، پافشاری می‌کند.

بر اساس آمار جدید، تعداد شهدای جنگ غزه از هفت اکتبر تاکنون به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر و تعداد مجروحان به ۷۷ هزار و ۸۶۷ نفر افزایش یافته و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم به هیچ کدام از اهداف خود در جنگ از جمله نابودی حماس و تضعیف گروه‌های مقاومت در غزه نرسیده است.

نیویورک‌تایمز روز جمعه نوشت در حالی که حملات فاجعه‌بار اسرائیل به غزه ادامه دارد، انزوای بین‌المللی تل‌آویو سیر صعودی به خود گرفته است؛ با این حال چشم‌اندازی برای پایان جنگ دیده نمی‌شود.

برخی کشورها روابط خود را با تل‌آویو کاهش داده و یا قطع کرده‌اند. متحدان نزدیک رژیم صهیونیستی مانند آمریکا، انگلیس و آلمان در حالی‌که همچنان حمایت قوی خود را از آن ابراز می‌کنند اما با صدای بلندتری از اوضاع انسانی در غزه و محدودیت ورود کمک‌های انسان‌دوستانه به این باریکه انتقاد می‌کنند.

کلمبیا پس از بولیوی به دومین کشور آمریکای لاتین تبدیل شد که روابط خود را با تل‌آویو قطع می‌کند. در روزی که بولیوی تصمیم خود را اعلام کرد، کلمبیا و شیلی گفتند سفرای خود را از سرزمین‌های اشغالی فرامی‌خوانند و هندوراس هم چند روز بعد اقدام مشابهی را در پیش گرفت. بلیز هم روابط دیپلماتیک با اسرائیل را قطع کرده است.

بحرین و اردن هم که اسرائیل با آن‌ها همکاری نزدیک امنیتی دارد، سفیران خود را در پرتو خشم عمومی از افزایش تلفات انسانی در غزه فراخواندند.

به گزارش نیویورک‌تایمز، حملات رژیم صهیونیستی همچنین تلاش‌های آمریکا برای برقراری توافق به منظور عادی‌سازی روابط دیپلماتیک ریاض-تل‌آویو را با مانع روبرو کرده است؛ اقدامی که نتانیاهو امید زیادی به آن داشت که بخشی از میراث او باشد.

دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به‌عنوان مهم‌ترین متحد اسرائیل نشانه‌هایی مبنی بر عقب‌نشینی از حمایت نظامی از تل‌آویو بروز نداده است؛ حتی با وجود هشدارها درباره عملیات نظامی اسرائیل در رفح، جایی که میزبان بیش از یک میلیون آواره فلسطینی است.

نیویورک‌تایمز در ادامه گزارش خود می‌نویسد: «اقدامات ترکیه و دیگران نشانگر این است که جنگ در غزه که نزدیک به هفت ماه از آن می‌گذرد، چگونه خسارت فزاینده‌ای را به جایگاه جهانی اسرائیل وارد می‌کند».

رسانه آمریکایی نوشت اسرائیل و ترکیه در سال‌های اخیر روابط نزدیکی را با یکدیگر داشته‌اند و در سال ۲۰۲۲ احیای روابط دیلپماتیک را اعلام کردند و تبدیل به شرکای نزدیک تجاری شدند تا جایی‌که ترکیه در سال ۲۰۲۳ تقریبا ۴.۶ میلیارد دلار صادرات به اسرائیل داشت.

با این حال و پس از شروع جنگ غزه، روابط آنکارا-تل‌آویو رو به وخامت گذاشت و خشم صهیونیست‌ها پس از اینکه «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه جنبش حماس را «یک سازمان آزادی‌بخش» توصیف کرد، برانگیخت.

دیگر خبرها

  • اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات/ هشدار درباره راه افتادن حمام خون در رفح
  • آرتتا: برای پیروزی مقابل منچستریونایتد به اولدترافورد می‌رویم؛ از دیروز به قهرمانی نزدیک‌تریم
  • قهرمانی اندیشه زرین اردبیل در لیگ یک گلبال کشور
  • ترکیب الهلال برای نزدیک شدن به قهرمانی
  • جدال بر سر نایب قهرمانی؛ ترکیب احتمالی بارسلونا مقابل ژیرونا
  • جنبش دانشجویی عامل فروپاشی اندیشه استکبار جهانی
  • بازی مرگ و زندگی ایران: این رقیب را بکش و زنده بمان!
  • ژابی آلونسو: به سه‌گانه نزدیک شده‌ایم
  • پرسپولیس ۰ - ۰ سپاهان / تقسیم امتیاز در جدال سنتی / استقلال صدرنشین ماند
  • امیری: بازی هفته بعد جدال مرگ و زندگی است/ یک امتیاز فاصله چیزی نیست که کنار بکشیم+ فیلم